Informacions anteriors

🔴👂🔊REUNIONS DE PRINCIPI DE CURS 21-22🔊👂🔴

Aquí teniu l'enllaç per veure data i hora de les reunions. Recordau que només podeu assistir un dels dos progenitors i sense nins!!

Info Reunions

❗➡️Reutilització de llibres curs 21-22⬅️❗

Clicau la imatge del costat per llegir la circular de reutilització de llibres per al curs 21-22

➡️🔴Llistes definitives admissió 21-22🔴⬅️

Clicau a la imatge del costat i podreu veure les llistes definitives del procés d'admissió per al curs 21-22

➡️🔴Documentació de Matrícula 21-22🔴⬅️

Aquest és el calendari que falta per acabar el procés d'admissió i matrícula per al curs 21-22:

17/06: Publicació de les llistes definitives d'admesos.

Del 21/06 al 28/06: Període de matrícula.

Si heu estat admesos, heu de formalitzar la matrícula en el període marcat més amunt. L'administrativa del centre es posarà en contacte amb les famílies dels alumnes admesos i donarà cita. Les famílies han d'emplenar i signar els fulls necessaris i dur la documentació requerida per formalitzar la matrícula.

Clicau a la imatge del costat per descarregar els fulls de matrícula.

Recollida de mòbils/Chimpamig@

La recollida de mòbils va ésser tot un èxit...!!! En vam recollir 128!!😳😳

Gràcies a tots per tenir cura del medi ambient!!!!!

Aviat sabrem com són els ximpanzés que hem apadrinat.

Vos anirem informant!!!

L'Associació de famílies del CEIP Coll d'en Rabassa, Guillem Lladó Coll ha subvencionat la col·locació d'una estructura de joc i d'un espai verd als patis de primària del centre.

☀️☀️🎀!!!Gràcies, AFA!!!!🎀☀️☀️

Vaixell instal·lat al pati de 1r Cicle

Gespa instal·lada al pati de 2n Cicle????🦧MOBILITZA'T PER LA SELVA🦧💚💪

Durant els dies 29, 30 i 31 de març dugues a l'escola algun telèfon mòbil que no utilitzis, tant si està romput com si no, per ajudar l'Institut Jane Goodall en els diferents projectes que duu a terme a la República Democràtica del Congo.


Activitat de centre

🟣MURAL DEL DIA DE LA DONA, 8M🟣

Els nostres alumnes han treballat la igualtat amb uns murals, penjats als passadissos de l'escola, on hi surten les dones més importants de la seva vida amb un petit comentari d'agraïment.

💜💜Com ens agrada!!!💜💜
🟣💜8M, DIA DE LA DONA💜🟣

Aprofitant la proximitat del 8 de març, Dia internacional de la dona, els alumnes del CEIP Coll d'en Rabassa, Guillem Lladó Coll treballarem la igualtat de sexes amb activitats que tenen com a eix principal "Dones importants properes als alumnes".


PONT DE LA DIADA DE LES ILLES BALEARS 20-21

Estimades famílies, vos informam que el divendres dia 26 de Febrer és dia no lectiu, també el dilluns 1 de Març és festiu de la Comunitat Autònoma. Així mateix, el dimarts dia 2 de Març tampoc no hi ha escola perquè és dia no lectiu triat pel centre.

Gràcies!!

XERRADA FAMÍLIES 20-21: ACOMPANYAMENT DE L'ESCOLA ENFRONT LA COVID-19

El Dijous 25 De Febrer de 2021 a les 18'00h farem una xerrada online, per l'aplicació Google Meet, on alguns mestres parlaran de com l'escola gestiona i organitza les actuacions que es produeixen degut a la pandèmia per la COVID-19.

Si estau interessats a conèixer els detalls vos podeu inscriure al mail

amipacolldenrabassa@gmail.com


🎀👍Esperam veure-us!!👍🎀

carnaval 2021.mp4

🤠🤡CARNESTOLTES 2021🤡🤠

Benvolgudes famílies, com enguany no hem pogut fer rueta, vos deixam una composició que hem fet amb els vídeos del Rei carnestoltes i les fotos dels infants de la setmana passada.

Esperam que vos agradi!


🔥👹SANT ANTONI 2021👹🔥

Enguany, i com a prevenció per la COVID19, les celebracions a nivell de centre de la festa de Sant Antoni 2021 no es faran. Els nostres alumnes faran activitats relacionades amb la festa a nivell d'aula.

VIDEO NADAL 2020.mp4

VIDEO DE NADAL 2020

Vos deixam el video que hem elaborat els mestres i els alumnes del CEIP Coll d'en Rabassa, Guillem Lladó Coll per desitjar-vos un

🎅🎉💖BON NADAL i BON ANY 2021💖🎉🎅

🏅🎉SEGELL DE QUALITAT eTWINNING🎉🏅

💚🎀Estam d'enhorabona🎀💚

El projecte de Llengua Estrangera (Anglès) duit a terme per la mestra Núria Vallugera ha rebut el certificat de qualitat europeu per part de l'INTEF, que reconeix els millors projectes pedagògics fets a la Unió Europea.